Check this out....

Jeg har nå gjort noe jeg har tenkt på lenge, og det er å melde meg som blodgiver.  Grunnen til at jeg ikke har gjort det før er at jeg har hele tiden trodd at jeg ikke kunne gi blod siden jeg går fast på allergimedisiner, men ifølge sidene til giblod går det fint.

Nå er det bare å vente å se om jeg blir godkjent til å bli blodgiver, men tenker at siden jeg ikke har den vanligste blodtypen så kanskje de har brukt for meg.  

 Siden jeg har vært gravid 3 ganger så vet jeg selvsagt blodtypen min, og det er A rhesus negativ. Guttungen på 7 år har samme blodtype som meg, tvillingene som jeg ikke fikk lov til å bære frem og spontanaborterte vet jeg selvsagt ikke hvilken blodtype de hadde, men snuppa på 4 år har ikke samme som meg og da måtte jeg få en sprøyte etter fødselen.  Min blodtype kan nemlig ikke blandes med noen andre blodtyper uten at det går veldig galt.

 

Men, back 2 point....blodgiver.  Min samboer registrerte seg som dette før i sommer og har allerede gitt blod 1 gang.  Så nå får vi se om ikke jeg også kan hjelpe til litt i blodbanken.

 

Er du blodgiver?

Eventuelt kunne du tenkt deg å bli det?

Eventuelt hvorfor ikke?

 

4 kommentarer

hverdagslivetivollen

12.09.2017 kl.06:50

er ikke blodgiver selv.. blodprøver er det verste jeg gjør for alle sliter med å finne årer så det blir mange stikk og de får nesten ikke nok til et lite rør en gang ;) tror jeg må sjekke mine papirer å finne ut hvilken blodtype jeg har.. for mener det ikke er den helt normale typen.. all ære til alle blodgivere <3 fin ting å gjøre :)

kosekaos

12.09.2017 kl.09:36

hverdagslivetivollen: da skjønner jeg veldig godt hvorfor du ikke har planer om å bli blodgiver. Jeg har det motsatte "problemet" med mine blodårer...veldig synlige og null stress å finne.

Jannicke

13.09.2017 kl.11:56

så utrolig fint av deg!

Jeg er dessverre ikke, vet ikke om jeg kan heller .. men grunnen for at jeg ikke har sjekket ut er rett og slett fordi jeg blir dårlig nok av vanlig blodprøver :(

kosekaos

13.09.2017 kl.18:05

Jannicke: blir spennende å se om jeg blir godkjent da.
Om man sliter ved vanlige blodprøver er nok ikke blodgiver noe for deg nei

Skriv en ny kommentar

kosekaos

kosekaos

34, Moss

Hei på deg koselig at du stakk innom. Jeg har ett lite prøveprosjekt på ny blogg etter en laaaang pause fra blogglivet. Forrige blogg var ikke på denne siden, så dette skal bli spennende. Hvem er jeg? Vel, jeg er en mamma, samboer, datter, kollega, kjæreste Osv. Har 2 barn, 2 katter og en del fisk. Kommer til å skrive om diverse ting er planen, så bare å følge med og legg gjerne igjen en kommentar eller to.

Kategorier

Arkiv

hits