Hybel kaniner eller kosekaniner???

Siden høsten nå er kommet på fullt var det i går påtide å finne frem litt høstklær til snuppa, og i letingen etter parkdressen fant vi heldigvis flere bukser i størrelse 104  og litt fleecetøy ( for det trengte hun virkelig). Kort tid etter fant jeg noen søte kanintøflene jeg hadde kjøpt på salg før i år til snuppa, og de gikk rett på føttene hennes med en gang ( hun elsker tøffler og ikke minst kaniner ).

Veldig greit å gå på "shopping" i kleslageret i skapet.  Jeg ligger alltid en strørrelse forran det ungene bruker, for da kan jeg finne det på salg og spare MASSE penger.

Holder på i disse dager å finne klær på salg i neste størrelse til snuppa, og guttungen er jeg allerede ferdig med å kjøpe inn til.

 

Katten ble fort god venn med kanintøflene og hun koset masse med dem.  

 

Veldig godt å vite at jeg har funnet frem all høstklær til begge ungene ( fant til guttungen for noen uker siden da jeg lette etter flere bukser til han ).  For min del må gå ned litt i vekt å passe mitt høsttøy, og vektnedgangen min fikk en liten sprekk nå denne helgen,så er nå tilbake på dag 1 av ny hverdag.  Men, jeg må si at jeg nå merker veldig godt hvordan usunn mat og gotteri gjør kroppen min vrang og mer mangel på energi ( ikke minst utbrudd av kviser dagen etter usunn dag ).  

Det i seg selv en motivasjon å holde seg borte fra usunn mat fremover.

 

Hva gjorde du i går??

 

Ha en strålende og muligens regnfull dag.

 

8 kommentarer

hverdagslivetivollen

11.09.2017 kl.11:40

ja måtte finne fram litt varmere klær her og :) samtidig som vi rydda i litt skuffer og esker i kjelleren... nesten som å gå på skattejakt... alt hva jeg har samlet på ;) greit å sile ut litt av og til :)

kosekaos

11.09.2017 kl.11:55

hverdagslivetivollen: ja, veldig greit å ha litt på lager og moro å ta frem :)

BM

11.09.2017 kl.12:24

Så søte tøfler, og ikke minst søte pusen som koser tøflene. He he. Her var det en stille dag i går. Og i dag er det ordentlig guffent vær. Vi sitter inne.... ;-)

kosekaos

11.09.2017 kl.12:51

BM: ja, de begge ble veldig glad for tøflene :)
Er. Skikkelig guffent vær her også i dag. Ser ikke frem til å dra å hente i barnehage etterpå. Egentlig skulle jeg vært på jobb i dag, men guttungen er syk

due

11.09.2017 kl.15:27

Trenger du klær i 104 og oppover, så har jeg plenty :) Jeg gir kun bort fine brukte klær. Klær med nupper og flekker går i søpla her... Ja, om du er en person som vil arve. Jeg har heller ikke mye navnelapper og slikt på klær...

kosekaos

11.09.2017 kl.16:59

due: å det hadde jo vært kjempefint å arve :)

due

11.09.2017 kl.15:28

Nå minnet du meg på noe her ja :) Skal begynne å lete frem det de kan bruke, jeg også.

due

11.09.2017 kl.17:01

:)

Skriv en ny kommentar

kosekaos

kosekaos

34, Moss

Hei på deg koselig at du stakk innom. Jeg har ett lite prøveprosjekt på ny blogg etter en laaaang pause fra blogglivet. Forrige blogg var ikke på denne siden, så dette skal bli spennende. Hvem er jeg? Vel, jeg er en mamma, samboer, datter, kollega, kjæreste Osv. Har 2 barn, 2 katter og en del fisk. Kommer til å skrive om diverse ting er planen, så bare å følge med og legg gjerne igjen en kommentar eller to.

Kategorier

Arkiv

hits