God morgen godtfolk

Søndag morgen.

I dag startet dagen klokken 07:00 av at guttungen på 7 år våknet, og da kunne jeg likegodt også stå opp for min kropp var for vond til å prøve å sovne igjen.  Stod opp og matet kattene og ALLE fiskene + satte på en vaskemaskin jeg hadde gjort klar i går.  Laget med så en god og deilig varm morgente, for det må til i en småguffen leilighet tidlig en morgen.  Merker at det ikke er sommer lenger da gulvene er kalde å gå på, men syns det er litt tidlig å sette på varmekablene ennå.

Ellers så sover fortsatt mannen i huset, så det er bare meg, guttungen og alle dyrene som er oppe.  Skal vel ikke se bort ifra at kattene tar seg en morgenlur straks.

 

 

 

Mor til 2.

Nå har jeg jo 2 barn, men som du sikkert fikk med deg ble ikke barn nummer 2 nevn over sovende eller våken, og det er fordi hun er ikke hjemme.  Hun dro på hytta sammen med sine besteforeldre på fredag og kommer hjem i kveld.  Neste helg er det guttungen som skal på hytta en hel helg.

 

Planen for dagen er litt uvisst ennå, men det som må gjøres er å skifte på alle sengene og noe vedlikeholdende husarbeid som har forfalt litt i uken som har gått.  Håper på fint vær så vi også kommer oss ut, men hvor turen går er det ingen som vet.....

 

Hva er din plan for denne høstlige søndagen??

❤️

2 kommentarer

hverdagslivetivollen

03.09.2017 kl.08:25

God morgen :) her i hus sover alle unntatt meg :) herlig med en liten alenestund på morgenen :) nydelig vær ute idag og :) ønsker deg en fin søndag :D nydelig smykke forresten <3

kosekaos

03.09.2017 kl.08:36

hverdagslivetivollen: det virker som det skal bli fint vær her i dag også, for begynner så smått å se blå himmel bak aller skyene.
Takk. Det smykket finnes det ikke noen helt lik av, for hun som laget det lager ingenting helt likt 2 ganger.

Skriv en ny kommentar

kosekaos

kosekaos

34, Moss

Hei på deg koselig at du stakk innom. Jeg har ett lite prøveprosjekt på ny blogg etter en laaaang pause fra blogglivet. Forrige blogg var ikke på denne siden, så dette skal bli spennende. Hvem er jeg? Vel, jeg er en mamma, samboer, datter, kollega, kjæreste Osv. Har 2 barn, 2 katter og en del fisk. Kommer til å skrive om diverse ting er planen, så bare å følge med og legg gjerne igjen en kommentar eller to.

Kategorier

Arkiv

hits