Første dag tilbake på jobb

Mandag.

Jeg har vært sykemeldt i 14 dager fra jobben pga av operasjonen i magen, og i går var første dag tilbake på jobb.  Første hinderet møtte jeg da jeg skulle ta på meg uniformen.  Det ene såret mitt i navelen, så å kneppe igjen buksa kunne jeg se langt etter.  

Dette ble løsningen:

 

Fungerte fint gjennom hele dagen, men jeg måtte dra opp buksa litt innemellom siden den skled litt ned hver gang jeg bøyde meg. 

 

Resten av arbeidsdagen var noe utfordrende med en del smerter, men jeg kom meg igjennom en hel arbeidsdag til slutt.  Jeg var veldig forsiktig meg å løfte tunge ting og tok det litt mer med ro enn jeg vanligvis gjør på jobb.

Etter jobb var det å hente unger på skole og barnehage som vanlig og hjem for å lage mat.  Gårdsdagens middag var seigfile med erter, gulrøtter og potetstappe.  Hun minste spiste ikke opp alt, men hun er blitt så treg til å spise uansett hva vi serverer.  Utrolig mye mat vi har kastet i det siste pga henne, så i dag får hun brødskiver til middag mens vi andre spiser vanlig middag.  Hun er ganske tynn så det er veldig viktig at hun får i seg mat også syns jeg, men hva skal man gjøre når ungen nekter å spise.

Noen tips å komme med???

 

Tirsdag.

I dag har jeg fri og det er vel likegodt, for formen i dag er så om så.  Sov vel i ca 10/11 timer i natt og er fortsatt helt skutt i energien.  Nå skal det jo sies at jeg lader ikke noe særlig når jeg sover.

Planen i dag var egentlig å dra til byen for å kjøpe noen fisk + dra på Cubus salget, men får se om jeg orker.  Uansett så må vaskemaskinen bli ferdig før jeg drar noen steder.

 

En bitteliten oppdatering fra det lille akvariet.

Skrev for noen dager siden at Palettciklidene (fisken) i det lille akvariet har lagt egg inne i kokosnøtthula si, og det er fortsatt egg der så jeg i går kveld.  De klekkes vel tidligst torsdag denne uken.

Så det er bare å følge med......

2 kommentarer

hverdagslivetivollen

29.08.2017 kl.11:55

ikke enkelt når ungene ikke vil spise.. så vi har samme regel her... liker du ikke middagen/vil ikke ha... så blir alternativet skiver.. det endrer seg nok med tiden :) blir spennende med små fiskebabyer da :)

kosekaos

29.08.2017 kl.12:30

hverdagslivetivollen: i går satt hun ved bordet i ca 1 time, og hadde bare spist halvparten, og hun får ikke så mye på tallerkenen. Blir helt oppgitt jeg. Vi har til og med belønninger om man blir ferdig innen 30 min. Hennes belønning er nøtter for det elsker hun, men neida....blir ikke spist opp. :/

Ja, blir spennende å se om disse fiskebabyene overlever. Gikk jo ikke så bra med det første kullet.
Den andre fisken som er gravid er foressten fortsatt gravid. Har økt temperaturen i store akvariet for å se om hun vil føde da. Har lest at det kan hjelpe

Skriv en ny kommentar

kosekaos

kosekaos

34, Moss

Hei på deg koselig at du stakk innom. Jeg har ett lite prøveprosjekt på ny blogg etter en laaaang pause fra blogglivet. Forrige blogg var ikke på denne siden, så dette skal bli spennende. Hvem er jeg? Vel, jeg er en mamma, samboer, datter, kollega, kjæreste Osv. Har 2 barn, 2 katter og en del fisk. Kommer til å skrive om diverse ting er planen, så bare å følge med og legg gjerne igjen en kommentar eller to.

Kategorier

Arkiv

hits