En gave fra Bob

Bok nr 2 i serien om Bob og James.

 

Sist uke begynte jeg på bok nr 1 i historien om Gatekatten Bob og hans eier James, og jeg er helt forelsket i disse bøkene.  Bok 1 leste jeg på 5 dager ( har ikke så mye tid til meg selv at jeg får lest så mye om gangen).  Jeg er en av de som må ha det helt stille rundt meg når jeg skal lese for å få med meg det jeg leser, og det er ikke en selvfølge med 2 småbarn i hus.  Så har blitt litt lesing på dagen og kvelden bare.

 

En gave fra Bob.

Dette heter bok nr 2 i serien, men det er laget diverse illustrerte barnebøker og slikt også i tillegg.  Men, denne boken handler om Bob og James sin jul nummer 3 sammen og hvordan den var.  Iløpet av boken ble jeg så rørt av det kom litt tårer og jeg måtte trekke på smilebåndet opp til flere ganger.

 Skal sies at jeg fikk veldig julefølelse av å lese denne boken også siden hele boken har om julen å gjøre, men jeg får vel vente litt til med å sette opp julepynten.

 

Denne boken begynte jeg på i gå kveld og jeg ble nettopp ferdig med den i kveld.  Klarte ikke legge den fra så lenge om gangen, så jeg leste den så ofte jeg hadde mulighet til det.

 

Jeg anbefaler denne boken på det sterkeste.

 I morgen skal jeg begynne på neste bok i historien, og den heter Bobs bok.

 

Link til bok nr 1:

http://kosekaos.blogg.no/1502922096_ny_bok.html

http://kosekaos.blogg.no/1503331739_hentet_bok_p_biblioteket.html

 

 

#bok #leselyst #torsdag #blogg

10 kommentarer

due

24.08.2017 kl.22:58

Søt perm. Selv leer jeg på senga når jeg legger meg. Leser noen ganger mens jeg spiser alene, og om jeg vet at jeg skal sitte en stund på do. Ellers leser jeg litt på dagtid, når jeg legger meg for å ta en dupp. Leser nesten bare husmor porno :)))))))))

God natt til deg, lille lesehest <3

kosekaos

24.08.2017 kl.23:04

due: ja, fått ett lite lesekick på disse bøkene. De er jo så søte og koselige Osv.
God natt

BM

25.08.2017 kl.00:02

Så bra du liker de, må nok få "snust" på de jeg også da, når jeg kommer så langt. Redd jeg kan bli noe emosjonell bare, dyr og deres velferd er en latent nerve i meg. Hvordan går det med mammafisken? c",)

kosekaos

25.08.2017 kl.00:22

BM: hun er fortsatt gravid, men er tilbake i det store akvariet igjen nå. Akkurat nå er det mørkt i akvariet, men får se om hun er slank igjen i morgen.
Ja, du får snuse litt på de bøkene :)
Så fin blogg du har! :-)

Ha en fortsatt fin dag og en strålende helg :-D

kosekaos

25.08.2017 kl.10:28

Tiril Sørensen: tusen takk :)

Ha en fin dag du også :)
Jeg har lest den første boken to ganger, og jeg snufser like mye hver eneste gang! Den boken er en ekte, varm, ærlig og kjærlig bok som jeg anbefaler alle å lese :)

Nå vet jeg hvilken bok som skal stå på ønskelisten min til jul :)

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg <3 :)

Purr, purr, fra Toril og kattene

kosekaos

25.08.2017 kl.14:29

Toril sin hverdag med musikken: det finnes 4 bøker om Bob for voksne vet du :) så bare å sette opp alle på ønskelisten tenker jeg :)

Jannicke Elnæs

26.08.2017 kl.12:21

Så bra du er glad i å lese! Skulle ønske jeg var det også, for jeg tror jeg går glipp av en del bra bøker :/ hehe

kosekaos

26.08.2017 kl.15:54

Jannicke Elnæs: jeg får slike lesekick innemellom, men så kan det går år mellom hver gang jeg får slike kick

Skriv en ny kommentar

kosekaos

kosekaos

34, Moss

Hei på deg koselig at du stakk innom. Jeg har ett lite prøveprosjekt på ny blogg etter en laaaang pause fra blogglivet. Forrige blogg var ikke på denne siden, så dette skal bli spennende. Hvem er jeg? Vel, jeg er en mamma, samboer, datter, kollega, kjæreste Osv. Har 2 barn, 2 katter og en del fisk. Kommer til å skrive om diverse ting er planen, så bare å følge med og legg gjerne igjen en kommentar eller to.

Kategorier

Arkiv

hits