Dette blir spennende

Familieforøkelse i akvariet???

Vi har noen fiskeart som heter guppy og de siste ukene er den ene jenta blitt rundere og rundere.  I dag lå hun bare på bunn av akvariet å slappet av/gjemte seg under noen planter.  Jeg har lest at det kan være ett tegn på hun er fødeklar.

 

Da passet det bra at vi fikk det nye fødekarret i posten sist uke fre Ebay, så jeg plukket henne opp med hoven og plasserte henne i fødekarret.  Hun var noe stressa i begynnelsen, men roet seg ned etterhvert + hun fikk litt mat.  De er visst veldig sultne rett før dem skal føde.  Så får vi se da om det kommer noen babyer om ikke alt for lang tid.

  

Nå kan ikke en voksen guppy være så lenge i fødekassen, så jeg gir henne Max 24 timer oppi der.  Om det ikke har skjedd noe innen den tid må jeg slippe henne ut i akvariet igjen. Men, om hun føder i akvariet er det stor sjans for at babyene blir mat for andre fisk, så det vil jeg helst unngå.

Om vi er så heldige at det kommer babyer kan de være oppi fødekarret til de blir dobbelt så store eller Max 2 uker.  I denne tiden må de ha masse mat for å vokse.

 

 

Spennende tider.

 

 

4 kommentarer

Marianne

23.08.2017 kl.15:20

Spennende å se hva som skjer da:-)

kosekaos

23.08.2017 kl.17:18

Marianne: syns jeg også

BM

23.08.2017 kl.18:22

Oj :-) så spennende da. Det blir moro å se om det kommer en drøss med småfisk snart. Krysser "finnene" ;-)

kosekaos

23.08.2017 kl.20:55

BM: Sålangt har det ikke kommet noen. Fisken har flyttet over til ett større fødekar da :)

Skriv en ny kommentar

kosekaos

kosekaos

34, Moss

Hei på deg koselig at du stakk innom. Jeg har ett lite prøveprosjekt på ny blogg etter en laaaang pause fra blogglivet. Forrige blogg var ikke på denne siden, så dette skal bli spennende. Hvem er jeg? Vel, jeg er en mamma, samboer, datter, kollega, kjæreste Osv. Har 2 barn, 2 katter og en del fisk. Kommer til å skrive om diverse ting er planen, så bare å følge med og legg gjerne igjen en kommentar eller to.

Kategorier

Arkiv

hits