Høstferie??

Hm.

Tittet nettopp litt på Facebook og det dukket opp ikke bare 1 gang men 2 artikler om har du planer for høstferien.

 Litt tidlig å tenke på kanskje?  

Sommerferien sluttet for noen dager siden mener jeg og skolen er nettopp begynt.

Nå skal det sies at jeg kommer ikke til å merke så veldig til høstferien i år, for guttungen skal være på SFO og snuppa skal være i barnehagen og vi 2 andre skal jobbe.  Eneste jeg kommer til å merke er fravær av lekser, og det er helt greit siden det er en daglig kamp.  Veeel i dag gikk leksene fint for det var å si alfabetet, og det lærte guttungen seg på 1 uke da han var 2 år ( en av fordelene ved å være autist).

 

Har du begynt å tenke på høstferien?

 

 

#tirsdag #høstferie #mammaliv #skole #barnehage #blogg

6 kommentarer

Jeg blir like overrasket hvert år at det går så fort fra skolene begynner etter sommerferien frem til elevene har høstferie.

Selv har jeg ikke høstferie, og i koret hvor min mann og jeg synger har vi ikke høstferie. Alle aktiviteter går som normalt.

Jeg skjønner at dere som har unger må planlegge høstferien, for det er jo ikke alle foreldre som har fri fra jobb.

Ønsker deg en kjempefin kveld :)

Purr, purr, fra Toril og kattene

kosekaos

22.08.2017 kl.23:47

Toril sin hverdag med musikken: vi planlegger ikke noe til høstferien som sagt, for vi har ikke automatisk ferie uansett om skolen tar ferie. Derfor veldig greit at barnehage og SFO har åpent :)
For våres del om vi hadde hatt ferie hadde vi reist noen steder uansett...er bare ett stort pes...holdt lenge med lille turen våres i sommer på 4 dager. Går fint ann å finne på mye fint hjemme også :)

BM

22.08.2017 kl.23:51

Herover begynte skolen igjen i går. Så snakkes det allerede om høstferien?! Veit om en butikk rundt her som har begynt med julevarer allerede. Tydeligvis veldig greit å være tidligere å tidligere ute! Veit ikke om jeg liker det nei....la oss nå få høsten først da. Og tilhørende ferie er vel ikke før i oktober?! c",)

kosekaos

22.08.2017 kl.23:54

BM: ja,det er litt tidlig å snakke om det. Skolen begynte her i går også.
Vet ikke når høstferien er i år for å være ærlig...hehe.
Vi Jar faktisk juleprodukter i butikken...har f.eks julekake og juleribbe..hehe. Kunne kanskje fått ett annet navn resten av året da det ikke er jul??

hverdagslivetivollen

23.08.2017 kl.06:53

Nei har ikke tenkt på høstferien... og har vel ikke tenkt å gjøre noe heller i den ferien... men leksefri er digg :)

kosekaos

23.08.2017 kl.09:19

hverdagslivetivollen: jepp leksefri gjør ingenting

Skriv en ny kommentar

kosekaos

kosekaos

34, Moss

Hei på deg koselig at du stakk innom. Jeg har ett lite prøveprosjekt på ny blogg etter en laaaang pause fra blogglivet. Forrige blogg var ikke på denne siden, så dette skal bli spennende. Hvem er jeg? Vel, jeg er en mamma, samboer, datter, kollega, kjæreste Osv. Har 2 barn, 2 katter og en del fisk. Kommer til å skrive om diverse ting er planen, så bare å følge med og legg gjerne igjen en kommentar eller to.

Kategorier

Arkiv

hits