Forlag til sunnere kveldskos

Litt sunnere snacks.

Hva er nå i den blå boksen??

 

Jo, nå skal du høre for i den blå boksen er det blomkålbiter.  Det i seg selv er ikke så godt alene syns jeg, men med litt dipp vedsiden av blir det veldig godt, og halvveis sunt.

 

Jeg er likeså veldig glad i dipp, men min samboer liker å ha dipp til sånt som dette.  Greit med litt ekstra smak og jeg liker å tro at det fortsatt er bedre for kroppen en masse sjokolade og potetgull. 

Alt med måte selvfølgelig.

 

Men, det finnes flere godt grønnsaker man kan kose seg med på kvelden når du så inderlig har lyst på ett eller annet.  Er lett for å bli usunne anternativer om man ikke kommer på sunnere løsninger.

 

I dette tilfelle ekstremt gode norske gulrøtter.  Smaker himmelsk og slukker den indre jeg  ha noe å tygge på akkurat nå følelsen.

 

Har du forslag til flere gode og sunne ting man kan snackse på når den følelsen på kvelden kommer?

 

Link til forrige innlegg om dette tema.

http://kosekaos.blogg.no/1503251776_planer_for_ny_hverdag.html

 

 

#helse #snacks #sunt #hverdag #grønnsaker #blogg #mandag 

4 kommentarer

hverdagslivetivollen

21.08.2017 kl.14:10

her er vi stor fan av grønnsaker og dip :) brokkoli, sukkererter, paprika, agurk og epler er en stor favoritt :) og blomkål med kun litt krydder på er også godt.. som en grei tursnacks

kosekaos

21.08.2017 kl.14:35

hverdagslivetivollen: smart å ta det med som tursnacks også. Det hadde jeg ikke tenkt på

21.08.2017 kl.23:48

Det er så godt og så lett!! For store og for små 😍

kosekaos

22.08.2017 kl.00:45

Anonym: så sant så sant :)

Skriv en ny kommentar

kosekaos

kosekaos

34, Moss

Hei på deg koselig at du stakk innom. Jeg har ett lite prøveprosjekt på ny blogg etter en laaaang pause fra blogglivet. Forrige blogg var ikke på denne siden, så dette skal bli spennende. Hvem er jeg? Vel, jeg er en mamma, samboer, datter, kollega, kjæreste Osv. Har 2 barn, 2 katter og en del fisk. Kommer til å skrive om diverse ting er planen, så bare å følge med og legg gjerne igjen en kommentar eller to.

Kategorier

Arkiv

hits