Planer for ny hverdag

Planlegge.

Nå som sommeren er på sin slutt er det påtide å tenke litt på kostholdet og fortsette litt mer alvorligere å fortsette på vektnedgangen.  Har prøvd å gå ned en god stund nå, men har manglet den siste motivasjonen til å satse helt.  Men, nå etter operasjonen min som jeg må spise veldig fettfattig mat fikk jeg også den motivasjonen jeg manglet på kjøpet.  

I første omgang tenkte jeg å fokusere på kostholdet og ikke trening.  Grunnen til dette er at jobben min tar all min energi og da har jeg ikke noe igjen til annen trening.  Er aktiv på jobben og har daglig mål å gå 7000 skritt de dagene jeg ikke jobber og 10000 skritt de dagene jeg jobber.

 

Målet er å gå ned 25 kg.

 

Matplan

Jeg har såvidt begynt å lage en matplan for 1 uke, men som du ser er det fortsatt noen hull.  Sitter litt fast på lunsj og kveldsmat rubrikkene.

Har du noen forslag??

 

Middagslista forandres fra uke til uke og derfor er den på Ipaden og ikke på denne oversikten.  Men, om det er ett ønske kan jeg også skrive ett innlegg om middagsmenyen.

 

Har også noen små lister (listeperson) over andre forslag jeg kan spise til de diverse måltidene.

 

Belønninger.

For å beholde motivasjonen skal jeg gi meg selv belønninger for hver 5 kg ned.  Er ganske nær første belønning nå (litt over 1 kg unna) , og første belønning er at vi skal ha taco en lørdag.  Neste belønning etter det vet jeg ikke ennå, men da jeg har gått ned 15 kg skal jeg spandere litt nytt tøy på meg selv som belønning.

 

Har du ett belønningssystem??

Om ikke så burde du kanskje.

 

 

#vektnedgang #helse #kosthold #vekt #blogg #søndag #mat 

 

2 kommentarer

Jannicke Elnæs

20.08.2017 kl.20:21

Så fin organisering :)

Nei, jeg har ikke det men er veldig flink til å dra ut å ha det mye gøy så føler ikke jeg trenger det :p hehe

kosekaos

20.08.2017 kl.20:40

Jannicke Elnæs: takker :) er som sagt en listeperson, så må ha litt orden. Har bestilt en bok på ebay til dette opplegget for å få ennåmer oversikt og kontroll (er også en kontrollfrik)

Skriv en ny kommentar

kosekaos

kosekaos

34, Moss

Hei på deg koselig at du stakk innom. Jeg har ett lite prøveprosjekt på ny blogg etter en laaaang pause fra blogglivet. Forrige blogg var ikke på denne siden, så dette skal bli spennende. Hvem er jeg? Vel, jeg er en mamma, samboer, datter, kollega, kjæreste Osv. Har 2 barn, 2 katter og en del fisk. Kommer til å skrive om diverse ting er planen, så bare å følge med og legg gjerne igjen en kommentar eller to.

Kategorier

Arkiv

hits