Noen katter finner seg i det meste...

Trixie.

Jeg har 2 jentekatter å 9 år, og den ene katten som heter Trixie og hun kan man gjøre mye rart med uten at hun bryr seg.  Som f.eks for noen år siden lå hun så fint i sofaen og like ved lå noen av lekene til guttungen, og da blir jeg så fristet og gjorde dette: 

Hun brydde seg ikke i det hele tatt og lå sånn ganske lenge før jeg tok det bort igjen.  Hun sovnet nesten med dette liggende på seg, så hun bryr seg ikke.

 

Dette er også katten som tar imot kosemosekoser fra snuppa på 4 år uten problemer.  Hun bare står stille å tar imot kosene for så å gå sakte videre.  Skal også sies at hun oppsøker også disse kosene til tider.  Snuppa og Trixie er gode venner, og det er nesten blitt en daglig vane nå at Trixie ikke vil gå ut av sengen når snuppa legger seg.  Så de ligger å koser litt før Trixie går ut på stua igjen.  

 

I går kveld.

 

I går satt hun seg i en av de faste sittestillingen sine i sofaen (en av de komiske stillingen), og da ble det igjen litt fristene å tulle litt med henne.  Siden mannen skulle spille litt på PlayStation ble det dette resultatet på katten selvfølgelig (hun er ikke så feit så det ser ut på bildet, men hun var kraftigere før og har nå litt ekstra hud som ikke er så stram lenger + masse pels).

Spillkveld..hehe.

 

Slik satt hun en stund frem til hun sakte rullet ned på siden og sovet.  

Utrolig hvor mye begge kattene finner seg i ganske mye, og de er verdens snilleste katter.  Men, det er bare Trixie som finner seg i slike ting som dette.

 

Har du ett dyr som er utenom det vanlige tålmodig? 

Hvordan er ditt dyr?

 

 

 

#katt #blogg #katteliv #helg #lørdag 

6 kommentarer

hverdagslivetivollen

20.08.2017 kl.13:56

Herlige bilder <3

kosekaos

20.08.2017 kl.14:05

hverdagslivetivollen: takk. Moro med katter som er slike som Trixie <3

BM

20.08.2017 kl.14:04

He he he. Sånn satt katten vår MonsA også. Han måtte få sove i fjor sommer. Savn. Den andre huskyen vi hadde kunne jeg kle på. Så han tassa rundt i mine nattkjoler tidt og ofte. Brøt seg ikke om det :-) Ludvik, hunden vi har nå er også en snodig skrue, han sitter gjerne i spagaten, eller i sofaen med bakbeina på puta foran seg. Likner far sin ;-) myyyye kos med dyr. Men det PlayStation bildet var artig :-)

kosekaos

20.08.2017 kl.14:07

BM: hehe....jeg syns jeg ser det for meg hunden gå rundt med nattkjole :)
Ja, noen dyr er litt snodige :) men, det gjør jo hverdagen så mye mer moro.
Trixie bad litt om den med kontrollen,...hehe

Sara Talita Hansen

20.08.2017 kl.16:12

Elsker bloggen din!!! så søt herregud!!

kosekaos

20.08.2017 kl.17:35

Sara Talita Hansen: tusen takk :) veldig hyggelig av deg å skrive

Skriv en ny kommentar

kosekaos

kosekaos

34, Moss

Hei på deg koselig at du stakk innom. Jeg har ett lite prøveprosjekt på ny blogg etter en laaaang pause fra blogglivet. Forrige blogg var ikke på denne siden, så dette skal bli spennende. Hvem er jeg? Vel, jeg er en mamma, samboer, datter, kollega, kjæreste Osv. Har 2 barn, 2 katter og en del fisk. Kommer til å skrive om diverse ting er planen, så bare å følge med og legg gjerne igjen en kommentar eller to.

Kategorier

Arkiv

hits