Hvorfor i all verden??

Tidlig opp.

Skjønner ikke hvorfor ungene ikke klarer å sove lenger enn Max kl 06 i helgene.
 Why?

 

 

De holdt seg på rommet sitt, men stille var de ikke.  Så Kl 06:28 ga jeg opp å ligge i sengen videre, så da satte jeg meg på stua med øreklokker og P4 på ørene for å våkne litt.  

Men, jeg skjønner ikke hvorfor dem må stå opp så tidlig i ukedagene når de må vekkes i hverdagene for å stå opp.

Noen anelse??

 

Heldigvis så får vi sove litt lenger i morgen, for begge ungene skal overnatte hos hver sine steforeldre i natt til i morgen.

 

 

 

#tidlig #morgen #natt #trøtt #barn #helg #mammaliv #blogg

2 kommentarer

hverdagslivetivollen

19.08.2017 kl.09:39

føler det er nokså typisk barn ;) jeg prøvde tidligere å la de være litt lenger oppe i håp om at de skulle sove bittelitt lenger, men på begge gutta slo det helt feil ut... jo lenger de var oppe om kvelden desto tidligere sto de opp dagen etter... helt utrolig.. :)

kosekaos

19.08.2017 kl.10:36

hverdagslivetivollen: her legges de samme tid hver dag om det er ukedager eller helg, men hvorfor står de alltid opp tidligere i helgene? Hvordan klarer de i søvne skjønne at det er helg og ikke vanlig hverdag? Syns det er merkelig.

Skriv en ny kommentar

kosekaos

kosekaos

34, Moss

Hei på deg koselig at du stakk innom. Jeg har ett lite prøveprosjekt på ny blogg etter en laaaang pause fra blogglivet. Forrige blogg var ikke på denne siden, så dette skal bli spennende. Hvem er jeg? Vel, jeg er en mamma, samboer, datter, kollega, kjæreste Osv. Har 2 barn, 2 katter og en del fisk. Kommer til å skrive om diverse ting er planen, så bare å følge med og legg gjerne igjen en kommentar eller to.

Kategorier

Arkiv

hits