Pumpkin

Gresskarplante.

Jeg var så heldig å få en stor gresskarplante av mamma for noen uker siden.  Hun hadde 2 stykker og lurte på om jeg ville ha den ene, og selfølgelig sa jeg ja.

Er litt moro å prøve seg på en ny plante jeg ikke har prøvd før for å se om jeg får den til.  Det kommer ikke til å komme slike store gresskar, men slike søte små pyntegresskar.

 Jeg tok en titt på planten i dag, og der skjer saker og ting.  

Det begynner å komme 2 gresskar, og jeg så noen andre som var ennå mindre enn dette også.

 

Legetime

 

Jeg var også en kort tur innom legen min i dag å forlenget sykemeldingen min ut neste uke.  Håper jeg er bra nok til å gå på jobb etter det, for savner alle kundene og kollegaene mine.  

Da jeg første var hos legen spurte jeg om det med å gå i søvne, men det kunne hun egentlig ikke gi meg noe svar på.  Fikk også "gleden" av å ta noen oppfølgende blodprøver i dag.  Jeg tar blodprøver hos legen for å skjekke jernlageret og vitamin D hver 3 måned for å se om de har gått opp.  

Jeg har i over ett år nå jobbet med jernlageret mitt, og nå begynner det å bli bra.

Vitamin D lageret mitt var ekstremt lavt etter sist høst og vinter, så har gått og går på vitamin D piller hver dag siden nyttårstider.  Dette lageret er så og si også innenfor normalen snart.  Blir jo ikke bedre enn denne.

Blir spennende å høre resultatene til uken.

 

Ellers så har jeg prøvd å ta det med ro i dag siden jeg skal det, men ettersom jeg har vært så mye i ro de siste dagene begynner jeg å bli rastløs.  Så jeg skiftet ca 30% av vannet i det lille akvariet i dag og har vasket klær.  Har ikke hengt opp klærne ennå, men håper jeg får noen ekstrakrefter så det blir hengt opp etter middag.

 

 

Ha en strålende dag videre.

 

 

#blogg #legetime #sommer #torsdag #august #mammaliv #hverdagsliv 

2 kommentarer

hverdagslivetivollen

17.08.2017 kl.21:13

så søte gresskar <3 x fingrene for goe resultater :D

kosekaos

17.08.2017 kl.22:57

hverdagslivetivollen: ja, blir spennende å titte der fremover :)

Skriv en ny kommentar

kosekaos

kosekaos

34, Moss

Hei på deg koselig at du stakk innom. Jeg har ett lite prøveprosjekt på ny blogg etter en laaaang pause fra blogglivet. Forrige blogg var ikke på denne siden, så dette skal bli spennende. Hvem er jeg? Vel, jeg er en mamma, samboer, datter, kollega, kjæreste Osv. Har 2 barn, 2 katter og en del fisk. Kommer til å skrive om diverse ting er planen, så bare å følge med og legg gjerne igjen en kommentar eller to.

Kategorier

Arkiv

hits