Ny bok

Ny bok.

 

Vel den en ikke ny i butikken, men den er ny for meg.  Det er en god stund siden jeg har hatt lyst til å lese, men jeg håper denne boken vekker leselysten i meg igjen.  

Boken jeg skal begynne å lese på nå er En gatekatt ved navet Bob.  Låner den av min søster og om den fenger så mener jeg at det finnes flere bøker om denne katten.

Stemmer dette?

 

Har du lest denne boken? 

Har du en bok å anbefale meg som du liker veldig godt?

 

 

Ha en strålende dag.

 

#blogg #bok #leselyst #hverdag 

6 kommentarer

BM

17.08.2017 kl.13:38

Da er du i gang ja, håper du liker den da. Spent på å høre, kanskje den er noe for meg også. Jeg leser en del, så kan anbefale mange bøker. Spørs bare om vi har lik smak da ;-) Siste boka jeg virkelig likte, bortsett fra seriene jeg leser heter "På øya" ute i butikker nå. Ga meg et minne tilbake til filmen(e) "lagunen" tror det var det den het. To unge som blir strandet på en øde øy, og må lage seg en hverdag til hjelpen kommer ;-) God fornøyelse med boka :-)) BM

kosekaos

17.08.2017 kl.16:05

BM: har ikke kommet lenger enn siden 3 da siden jeg ikke får konsentrasjonen over meg når ungene hyler rundt ørene mine..hehe. Men håper å få lest litt mer senere i dag. Sålangt virker den veldig lettlest,så går nok unna når jeg først begynner.

hverdagslivetivollen

17.08.2017 kl.14:14

har ikke lest den men har hørt den er veldig bra :)

kosekaos

17.08.2017 kl.16:05

hverdagslivetivollen: har hørt at den skal være bra jeg også. Hatt lyst til å lese den lenge,men har ikke kommet så langt bare

ann sissel

17.08.2017 kl.16:26

kanskje det er noko for meg og

kosekaos

17.08.2017 kl.16:28

ann sissel: det kan jo hende :)

Skriv en ny kommentar

kosekaos

kosekaos

34, Moss

Hei på deg koselig at du stakk innom. Jeg har ett lite prøveprosjekt på ny blogg etter en laaaang pause fra blogglivet. Forrige blogg var ikke på denne siden, så dette skal bli spennende. Hvem er jeg? Vel, jeg er en mamma, samboer, datter, kollega, kjæreste Osv. Har 2 barn, 2 katter og en del fisk. Kommer til å skrive om diverse ting er planen, så bare å følge med og legg gjerne igjen en kommentar eller to.

Kategorier

Arkiv

hits