Mat er ikke godt for meg....

Onsdag.

Dagen i var helt fin frem til rundt 14:30 tiden, men mer om det litt senere.

Jeg fikk faktisk sove helt til halv 10 i dag, og det er lenge siden sist og det var veldig godt for kroppen.  Var litt aktiv i natt som andre netter, men har vært borti verre.  Satte på en vaskemaskin med hånkler og sengetøy før jeg satte meg i sofaen for å titte litt på nettbrettet.

 Senere så jeg på en del episoder av CSI las vegas, for har fått helt dilla på de gamle episodene og da er det så fint jeg har de på serieopptak på dekoderen. Rigget meg forran tv-en med nylaget varm te i min kule nye røde kopp med hvite prikker.

 

Laget meg etterhvert en litt sen lunsj som bestod av knekkebrød med leverpostei og sylteagurk.  Spiste først 2 stk, men var fortsatt sulten og laget meg 2 til.  Det skulle jeg ikke gjort, for det utløste ett helt sykt mageknip som varte i 1 og halv time med noen små pauser.  Dette tok alle mine krefter og måtte rett og slett legge meg å sove i 1 time.

Heldigvis ga det seg før jeg skulle ut å gjøre ukeshandelen.  Siden jeg ikke får lov til å løfte noe særlig hadde jeg bærehjelp med meg i dag, og godt var det for jeg hadde egentlig nok med å gå å finne de diverse matvarene.

 

Vel hjemme igjen laget jeg meg salat til kvelds siden jeg hoppet over middagen pga smertene tidligere på dagen.  Tittet litt på TV og nå sitter jeg her å skiver dagens innlegg før jeg går til sengs.

 

 

Dagens litt morsomme for meg.

Tittet for moroskyld over listene over mest aktive bloggere her og jeg var utrolig nok på listen (vel og merke veldig langt fra topp 10, men fortsatt) + siste innlegget mitt var det bilde av under en annen liste.  Så det er jo litt moro.

 

Hvordan har din dag vært? 

 

 

 

#onsdag #blogg #mat #shopping #hverdag #søvn #mammaliv #sommer #august

2 kommentarer

hverdagslivetivollen

20.08.2017 kl.13:56

åh den var jo søt den tekoppen :) <3

kosekaos

20.08.2017 kl.14:04

hverdagslivetivollen: ja, ikke sant :) litt retrostil over den, og sånt elsker jeg :)

Skriv en ny kommentar

kosekaos

kosekaos

34, Moss

Hei på deg koselig at du stakk innom. Jeg har ett lite prøveprosjekt på ny blogg etter en laaaang pause fra blogglivet. Forrige blogg var ikke på denne siden, så dette skal bli spennende. Hvem er jeg? Vel, jeg er en mamma, samboer, datter, kollega, kjæreste Osv. Har 2 barn, 2 katter og en del fisk. Kommer til å skrive om diverse ting er planen, så bare å følge med og legg gjerne igjen en kommentar eller to.

Kategorier

Arkiv

hits