I de dype skoger

Hyttetur.

Det ble hyttetur, men skal love at den bilturen ble noe utfordrende.  Men, kom nå frem i en hel del med noe mer aktive smerter.

Så nå er jeg i de dype skoger i Østfold og prøver å slappe av sammen med familien.

 

Matkassa til ekornet, men ekornene som var der før i år er litt fraværende for øyeblikket desverre.  Kommer sikkert tilbake til høsten eller neste vår tenker jeg.

 

Var en tur på nærbutikken og fikk kjøpt litt kubbelys på salg, rød kopp med hvite prikker og noen andre småting.

Da vi var tilbake på hytta hadde jeg så store smerter at jeg måtte ta noen smertestillende.  La meg ned på sofan for å strekke ut ryggen og magen, men det kunne jeg bare gi opp, for jeg klarte nesten ikke puste av intense smerter under høyre ribbein.  Satte meg opp i lenestolen istedenfor og tok på meg øreproppene og tittet på en serie på nettbrettet.  Rett og slett for å roe kroppen helt ned, og det hjalp ganske mye heldigvis.

 

Senere grillet vi og spiste oss gode og mette i magene våres.  

 I dette øyeblikk er det satt frem ostepop og muffins på stuebordet, så skal straks ta meg en muffins.  Ostepop kan jeg ikke spise ennå desverre siden det er for mye fett i det.

 

Måtte jo ta bilde av disse kule elgene min lillesøster har pyntet med solbrillene sine.  Som hun sa dem er jo perfekte solbrilleholdere, og det er jo sant.

 

Håper du har hatt en fin lørdag.

 

I morgen skal jeg og mannen på bilshow om været er pent UTEN unger.

 

Ha en strålende lørdagskveld.

 

#sommer #hyttetur #helg #lørdag #skog #august #blogg #mammaliv

6 kommentarer

HeidiElise

12.08.2017 kl.22:32

Kos deg! Og masse god bedring! :)

kosekaos

12.08.2017 kl.22:38

HeidiElise: takker så mye, og skal kose meg så godt som mulig. Snart dose til med smertestillende og natta tenker jeg. Blir så sykt trøtt av de pillene.

due

12.08.2017 kl.23:22

Kos dere masse på hyttetur og alenetid i morgen :) God bedring <3

kosekaos

13.08.2017 kl.06:55

due: takker. Håper på litt alenetid i dag ja. På en eller annen måte blir det alenetid bare meg og mannen, for min stemor,lillebror og lillesøster tar med ungene hjem etterpå mens jeg og mannen kan ha litt barnefri. Så om det er pent vær drar vi på bilmesse i Halden, og om det er skitværet tar vi en tur til Sverige / Nordby tenker jeg

due

13.08.2017 kl.20:49

Håper dere fikk en koselig dag :)

kosekaos

13.08.2017 kl.21:59

due: ja, vi hadde det koselig vi :)

Skriv en ny kommentar

kosekaos

kosekaos

34, Moss

Hei på deg koselig at du stakk innom. Jeg har ett lite prøveprosjekt på ny blogg etter en laaaang pause fra blogglivet. Forrige blogg var ikke på denne siden, så dette skal bli spennende. Hvem er jeg? Vel, jeg er en mamma, samboer, datter, kollega, kjæreste Osv. Har 2 barn, 2 katter og en del fisk. Kommer til å skrive om diverse ting er planen, så bare å følge med og legg gjerne igjen en kommentar eller to.

Kategorier

Arkiv

hits