Oppdatering om sykehusoppholdet

Operasjonen i går.

Siden jeg var alt annet enn klar i hodet i går ble det lite skriving og lesing av innlegg her inne, men skal prøve å ta det igjen litt i dag.

Først så kan jeg si at operasjonen gikk fint uten komplikasjoner, og jeg fikk med meg gallesteinene hjem for å se hva djevelskap som har stått bak smertene faren annen verden.  Nå ha jeg 4 hull i magen siden det var kikkhullsoperasjon, og det klør mer og mer.

   Hun som opprinnelig fant ut at jeg hadde gallestein (med ultralyd) bommet litt på størrelsene og antall.  For hun sa at det var 4 store som plommer, men i virkeligheten var det 7 stk store som kikerter (maten).  De har da ligget å sperret åpningen til galleblæra mi på skift tror jeg nok.  Så blir spennende å se om jeg i fremtiden kan spise noe av maten jeg har måtte gi opp de siste 7 årene.

7 gallestein.  

De er litt lysere enn på bildet egentlig.

 

 

Etter operasjonen lå jeg i en seng i ca 1 time før jeg måtte over i en stol.  Det var vel for å få igang systemene i magen og lungene igjen.  Fikk også litt god mat og saft mens jeg kom meg.

 

 

Rundt klokken halv ett ble jeg hentet av mannen og dro hjem for å sove i noen timer.  Dagen i går gikk for det meste på å sove og ta smertestillende.

Klarte heldigvis å ligge i sengen i ca 6,5 timer i natt også med søvn mesteparten av tiden.  Småvåknet litt innemellom av stiv nakke siden jeg bare klarer å ligge på ryggen enn sålenge.  Så måtte opp å strekke litt på nakken 2 ganger iløpet av natten, men jeg sovnet fort igjen da jeg fikk karret meg tilbake i sengen.

 

Nå er det lørdag og planen i dag er å kanskje dra til hytta, men får se ann hvordan smertene blir utover de neste timene, for norske bilveier er jo ikke akkurat gjevne å kjøre på.

Uansett hva som skjer så må jeg til nærmeste post i butikk for å sende sykemelding til nav.  Blir sykemeldt i 1 uke + kan ikke løfte noe særlig vekt i 2 uker.  Siden jeg jobber i mabutkikk så kan det hende det blir 2 uker sykemelding pga det med løftingen, men det tar jeg opp for diskusjon neste uke.

 

Så det var min gårsdag og litt om dagens planer.  

Hva gjorde du i går og hva er din plan for helgen?

 

 

 

 

#fredag #sykehus #blogg #mammaliv #vondt #lørdag #helg

 

7 kommentarer

HeidiElise

12.08.2017 kl.08:12

Godt å lese at operasjonen gikk bra, og alt overstått. Du kommer nok til å få en mye bedre hverdag også. :) Fortsatt god bedring! Og god lørdag! :)

kosekaos

12.08.2017 kl.08:20

HeidiElise: takk. Satser på en bedre hverdag uten beskymring på om det jeg spiser skaper mye smerter blant annet.
Nå ha mannen nettopp laget omelett til meg som skal nytes :)
Ha en fin lørdag

Jannicke Elnæs

12.08.2017 kl.11:05

Så bra at det gikk bra! :) Masse god bedring i tiden fremover nå <3

kosekaos

12.08.2017 kl.17:51

Jannicke Elnæs: tusen takk. Nettopp lagt meg ned i sofan nå for å slappe av

Helene Marie

14.08.2017 kl.00:47

Huff og Huff! Gallestein er jo så forferdelig smertefullt! Åsså så mange! Håper du slipper dannelse av nye, og at du ikke får problemer med kosten. Lykke til! Stor klem ❤❤

kosekaos

14.08.2017 kl.08:37

Helene Marie: ja, godt å bli kvitt det. Føler at jeg må lære kroppen å spise på nytt nesten, for den reagerer litt på det meste nå. Men er tross alt bare inne i uke 1 så det er nok veldig normalt. Har tross alt fjernet en del i magen som skiller ut fettet i maten.

Helene Marie

14.08.2017 kl.00:50

Du fjernet hele skiten ja, da danner det seg jo heldigvis ikke nye! Leste innleggene i feil rekkefølge her! :)

Skriv en ny kommentar

kosekaos

kosekaos

34, Moss

Hei på deg koselig at du stakk innom. Jeg har ett lite prøveprosjekt på ny blogg etter en laaaang pause fra blogglivet. Forrige blogg var ikke på denne siden, så dette skal bli spennende. Hvem er jeg? Vel, jeg er en mamma, samboer, datter, kollega, kjæreste Osv. Har 2 barn, 2 katter og en del fisk. Kommer til å skrive om diverse ting er planen, så bare å følge med og legg gjerne igjen en kommentar eller to.

Kategorier

Arkiv

hits