Tirsdag

Fridag fra jobb.

 

Dette er min første hjemme alene dag på 3 uker, og skal love deg at det er deilig.  Fikk sove helt til kl 09 uten å bli vekket av unger som hyler eller noe ( det er mannen som kjører de til barnehage og SFO og jeg som henter).

Planen i dag var egentlig å gjøre litt husarbeid + vaske litt klær, men er ikke noe motivert til det.  Så tenkte å skjekke om mamma fortsatt har ferie og ta meg en tur dit for å få litt oversikt over hva klær minste ungen har i neste størrelse.  

 Jeg har en del klær til ungene lagret hos mamma siden hun har masse av plass og vi ikke.  Jeg ligger også alltid 1 størrelse forran i klær til begge ungene, men jeg har ikke noe oversikt i hva jeg har.  Så tid for å skrive liste over hva hun har og ikke har så jeg vet hva jeg skal se etter på salg fremover og Finn.no ( guttungen har alt i neste str).

Er det flere her som gjør det samme??

 

 

#tirsdag #mammaliv #sommer #fridag #blogg #hverdagen #klær #blomster

 

 

2 kommentarer

hverdagslivetivollen

01.08.2017 kl.10:49

jeg har vel ikke vært såå flink som deg oppover da ungene var mindre.. men har ei venninne som er helt rå på det feltet... her snakker vi flere størrelser fram ;) men absolutt et greit "sparetips" for ungene krever mye klær til alle årstider :) ha en riktig god dag :)

kosekaos

01.08.2017 kl.16:35

hverdagslivetivollen: ja, sparer en del penger på det. Og det meste av plagg går jo året rundt. Nå er mine unger i samme str ca i 1 år før de går videre til neste str, så det gjør det mye enklere å kjøpe inn sånn her :)
Ha en fin dag du også

Skriv en ny kommentar

kosekaos

kosekaos

34, Moss

Hei på deg koselig at du stakk innom. Jeg har ett lite prøveprosjekt på ny blogg etter en laaaang pause fra blogglivet. Forrige blogg var ikke på denne siden, så dette skal bli spennende. Hvem er jeg? Vel, jeg er en mamma, samboer, datter, kollega, kjæreste Osv. Har 2 barn, 2 katter og en del fisk. Kommer til å skrive om diverse ting er planen, så bare å følge med og legg gjerne igjen en kommentar eller to.

Kategorier

Arkiv

hits