Søndag 30 juli

Dagen i dag.

 

Vel, for å være ærlig har det ikke skjedd så veldig mye spennende i dag.  Stod no opp rundt klokken 09, men sov vel bare til rundt 07 tiden, men var godt å bare ligge å smådøse siden det var mannen sin dag å stå opp med ungene i dag.

Da jeg først stod opp måtte kroppen få 1 time på seg å våkne + mykne opp litt, men etter det var det igang med husarbeid.  

Vi pleier å ta hovedhusarbeid enten lørdag eller søndag, men siden jeg plutselig jobbet i går litt uventet tok vi det i dag.  

Det var jo ikke noe særlig vær å være ute i siden moderjord ikke fikk bestemt seg om det skulle være sol, overskyet eller bøtte ned med regn.

 

Fikk blant annet vasket 4 vaskemaskiner i dag, vasket badet og boden som er inne.  Skiftet på alle 3 sengene med hjelp fra mannen, og tro du meg ser jeg veldig frem til å legge meg i nyvasket sengetøy.  For finnes det noe mer deilig etter en lang og noe effektiv dag enn det??

Har til og meg fått byttet ut 30 % av vannet i akvariet og renset litt for alger.

Gjorde en del andre småting også, men nok selvskryt for i dag..hehe.

 

Hva har du gjort i dag?

  

#sommer #regn #sol #søndag #mammaliv #blogg #juli #foto #bilder

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kosekaos

kosekaos

34, Moss

Hei på deg koselig at du stakk innom. Jeg har ett lite prøveprosjekt på ny blogg etter en laaaang pause fra blogglivet. Forrige blogg var ikke på denne siden, så dette skal bli spennende. Hvem er jeg? Vel, jeg er en mamma, samboer, datter, kollega, kjæreste Osv. Har 2 barn, 2 katter og en del fisk. Kommer til å skrive om diverse ting er planen, så bare å følge med og legg gjerne igjen en kommentar eller to.

Kategorier

Arkiv

hits