Ebay pakker del 4 +++++

Det blir ferre og ferre pakker i postkassen for hver dag som går, men dette er dag 4 på rad jeg har fått ebay pakke i posten.

Dagens pakke var liten, firkantet og tynn.

 

5 hårstrikker.

 Moro å ha litt fargerike prikkete hårstrikker også og ikke bare ensfargede vanlige.

Disse kostet 9kr for 5 stykker.

 Men, dette var ikke eneste pakken jeg fikk i dag, men den andre måtte jeg hente på post i butikk.

 


Denne er ikke bestilt for kattebruk siden vi har innekatter, men den er bestilt for at jeg og mannen skal få varsel om når guttungen på 7 år står opp på natten/morran.  Han har en tendens til å liste seg ut av rommet sitt å endevende leiligheten og andre pøbelstreker.  Ikke at han mener noe vondt med det eller er så veldig klar over hva han gjør for det har seg slik at han har autisme og adhd.

Så planen er at vi setter sensoren etter man har gått forbi badet og da ringer det innpå soverommet våres i mottageren når han går forbi den.

 

 

Over til noe helt annet.

 

Som noen kanskje har fått med seg så har vi ett akvarium, og oppi der er det blant annet en fiskeart som heter palettciklide.  Vi har bare 2 stykker av dem og de er ett kjærestepar.

Tittet inn i hulen deres med lommelykt før i dag siden jentefisken så og si bare var der inne, og hva var det jeg så?? Jo, masse små hvite egg.

 

Guttefisken på bildet.


Om du titter inne i kokosnøtten ser du noen hvite prikker, og det er egg.  

Det er første eggene disse fiskene legger, og har lest litt om det, og det sies at det er veldig liten sjans for at det overlever noen i aller første kull.  Grunnen til dette er at foreldrene spiser opp babyene siden de ikke vet bedre, men dette blir de flinkere til å slutte med etterhvert som de får flere kull.  

Men, er jo lov å håpe at noen overlever da.

 

 

 

 

#blogg #hverdagsliv #akvarium #mammaliv #ebay #shopping #pakke #torsdag #juli #sommer
  

8 kommentarer

Jannicke

27.07.2017 kl.18:29

Ebay er jo genialt :)

kosekaos

27.07.2017 kl.18:47

Jannicke: helt klart. Venter fortsatt en del pakker :)

hverdagslivetivollen

27.07.2017 kl.19:38

kjekt med ebay :) tøff ringeklokke forresten.. aldri sett eller hørt om den før :)

kosekaos

27.07.2017 kl.21:21

hverdagslivetivollen: vi bruker sånn ringeklokke på jobben for å vaske at det kommer kunder til kassa :)
Så det var der jeg først så den. Veldig genial

Helene Marie

28.07.2017 kl.01:14

Kan ofte hjelpe med klinkekuler i bunnen på akvariet. Da kan eggene ramle ned i mellom å bli beskyttet. Yngelen kan også gjemme seg der. Men har ikke erfaringer på dette feltet hos ciklider. :) Spennende! :)

kosekaos

28.07.2017 kl.07:05

Helene Marie: klinkekuler faktisk. Nå er jo eggene lagt i taket inni kokosnøtta,Så blir litt vanskelig å legge de under der, men kan jo legge noen rett foran kokosnøtta :)
Takk for tips :)

Helene Marie

29.07.2017 kl.00:15

Det virker nok helst om kulene er på bunnen, og hulen står med kulene som "gulv". Litt sent nå kanskje, men kanskje kuler så yngelen kan gjemme seg mellom? :)

kosekaos

29.07.2017 kl.19:38

Helene Marie: jeg får investere i klinkekuler til nestegang, for eggene er blitt spist opp så jeg i dag. Men det stod det på Google at var normalt på første kullet, men at de fiskene blir flinkere etterhvert tilåikke spise eggene sine

Skriv en ny kommentar

kosekaos

kosekaos

34, Moss

Hei på deg koselig at du stakk innom. Jeg har ett lite prøveprosjekt på ny blogg etter en laaaang pause fra blogglivet. Forrige blogg var ikke på denne siden, så dette skal bli spennende. Hvem er jeg? Vel, jeg er en mamma, samboer, datter, kollega, kjæreste Osv. Har 2 barn, 2 katter og en del fisk. Kommer til å skrive om diverse ting er planen, så bare å følge med og legg gjerne igjen en kommentar eller to.

Kategorier

Arkiv

hits